Info kids

KVW vindt dit jaar plaats van 21 augustus 2023 tot en met 25 augustus 2023! 

Informatie voor kinderen (ook handig voor ouders)
KVW probeert zoveel mogelijk te regelen tijdens de week, maar er zijn een paar dingen waar je zelf op moet letten:
– Zorg voor genoeg eten en drinken. Vooral bij warm weer is voldoende drinken heel erg belangrijk! Er worden wel traktaties door KVW uitgedeeld, maar dit zijn extra’s. Geen vervanging van het middageten dus.
– Trek oude kleren aan. Er wordt veel gespeeld in bossen en in het zand, dus dan kun je beter niet je allernieuwste kleren aan hebben natuurlijk!
– Luister goed naar je leiding en naar wat wordt omgeroepen tijdens KVW. Soms moet je bijvoorbeeld de volgende dag met de fiets komen, of je zwemspullen meenemen.
– Kom gezellig met goeie zin naar KVW en maak er een leuke week van!!

De kinderen worden per klas ingedeeld in groepen. Om onze organisatie zo vloeiend mogelijk te laten verlopen hebben wij de kinderen opgesplitst in A-, B- en C-groepen. Deze groepen zijn gebaseerd op de klas van het komende schooljaar. De indeling is als volgt:
A-groepen: het kind zit het volgende schooljaar in groep 3 of 4
B-groepen: het kind zit het volgende schooljaar in groep 5, 6 of 7
C-groepen: het kind zit het volgende schooljaar in groep 8, de brugklas of de tweede klas.

Alle kinderen kunnen opgeven bij welke vriendjes / vriendinnetjes ze graag in een groep willen komen. Helaas is het niet altijd mogelijk om aan alle wensen en voorkeuren te voldoen. Daarom kun je het beste maar één of twee voorkeuren op te geven, de kans is dan het grootste dat wij aan jullie wens kunnen voldoen.

De groepsindeling is op de eerste dag van KVW te vinden op het KVW-terrein. Deze wordt ook de zondagavond voorafgaand aan KVW op deze website gepubliceerd.

Je kunt meer informatie vinden over de groep waar je in zit (A, B of C) in de aparte menuutjes per groep bovenaan de pagina.

Deelname KVW & privacy (AVG)
Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met de persoonsgegevens van onze deelnemers. Aan deelname aan het KVW zitten wel een aantal zaken verbonden. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid dat je op beeldmateriaal komt te staan en het doorgeven van bepaalde relevante gegevens. Wil je precies weten wat wij met jouw gegevens doen? Lees dan ons AVG PROTOCOL.