Info leiding

KVW vindt dit jaar plaats van 21 augustus 2023 tot en met 25 augustus 2023! 

Hoofdleiding
De organisatie van KVW Heytse is in handen van enkele tientallen hoofdleid(st)ers. De hoofdleiding organiseert ieder jaar het programma en organiseert ook andere KVW-activiteiten zoals de Sinterklaasintocht, de Kinjerborebroeloft en Koninginnedag.

Hulpleiding
Je kunt bij KVW als kind meedoen tot en met de tweede klas. Daarna (als 14-jarige) kun je je opgeven als hulpleid(st)er. Je ondersteunt dan waar nodig bij bepaalde activiteiten tijdens de KVW-week. Lijkt het je leuk om mee te doen als hulpleider? Stuur dan maar een mailtje naar info@kvw-heytse.nl

Groepsleiding
Ben je 15 jaar of ouder tijdens de KVW-week? Dan kun je je opgeven als groepsleid(st)er. Je krijgt dan met vrienden/vriendinnen een groep kinderen die je moet begeleiden tijdens de verschillende activiteiten.

Deelname KVW & privacy (AVG)
Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met de persoonsgegevens van onze deelnemers. Aan deelname aan het KVW zitten wel een aantal zaken verbonden. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid dat je op beeldmateriaal komt te staan en het doorgeven van bepaalde relevante gegevens. Wil je precies weten wat wij met jouw gegevens doen? Lees dan ons AVG PROTOCOL.

Opgeven als groepsleiding?
Vanaf ongeveer medio april kun je je opgeven om mee te doen met KVW. Dit kan wel pas vanaf het moment dat dit door de organisatie kenbaar wordt gemaakt. Oud-leiding ontvangt hiervoor een mailtje en voor overige geïnteresseerden wordt dit middels Facebook en op onze website kenbaar gemaakt. Het is niet mogelijk om je eerder op te geven!

Na opgave krijg je per e-mail meer informatie over KVW. Zorg er dus voor dat de mails van KVW niet per ongeluk in de ‘ongewenste post’ terechtkomen. Dit kun je voorkomen door het e-mailadres van KVW Heytse toe te voegen in de lijst met ‘Mijn contactpersonen’.

We verwachten van alle leiding dat ze MINIMAAL 4 dagen volledig aanwezig zijn tijdens de KVW-week. We hanteren een MAXIMUM van 4 groepsleiders per groep.

Leidersvergadering
Ieder jaar komen we de donderdag voorafgaand aan KVW met z’n allen bij elkaar in De Bombardon in Heytse. Hier wordt het programma met alle leiding besproken. Ook krijg je hier de draaiboekjes waar je zelf in kunt lezen wat er tijdens KVW gebeurt. Het is belangrijk dat van iedere groep minimaal één leider aanwezig is. Lukt dit niet? Stuur dan een mailtje naar info@kvw-heytse.nl, dan nemen wij even contact met je op over de draaiboekjes.

Bandj
De bandj, waarbij we met de leiding tijdens de KVW-week verschillende kroegen in het dorp bezoeken.